Kamers

Welke Kamer

is uw favoriet?

Alle kamers op een rijtje


In het monumentale pand bevinden zich 7 ruime hotelkamers en een deluxe appartement verdeeld over 4 etages. Het hotel ligt in de prachtige Tafelstraat met uitkijk op de Grote Looiersstraat en een stuk van de oude stadsmuur die Maastricht in Middeleeuwse tijden moest beschermen.
Aan de achterzijde bevindt zich de romantische binnentuin die lijdt naar het achterhuis waar zich het appartement en de ontbijtruimte bevind. Op de begane grond bevindt zich Galerie Dis, voorzien van moderne, hedendaagse kunst. Periodiek wisselen de exposities met kunstwerken uit binnen- en buitenland.

Kamer 1

Kamer

1

Kamer 1

Op de eerste etage aan de voorzijde van het pand treft u kamer 1 aan. Deze ruime kamer is voorzien van een hal met doorloop naar de hotelkamer en doorloop naar de separate badkamer.  De badkamer is voorzien van een brede wastafel en ligbad met douche en apart toilet. Deze deluxe kamer is voorzien van hoge plafonds met veel licht. Er is de mogelijkheid om te studeren aan de tafel van de aparte zithoek.

* 3e  of 4e persoon in de kamer is mogelijk tegen extra betaling per persoon, per nacht. 

Kamer 2

Kamer

2

Kamer 2

Deze kamer is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het hotel. De hoge plafonds geven veel licht en een prachtig uitzicht over de romantische binnentuin in Mediterrane sferen. De kamer faciliteert een lounge- en studeergedeelte. Kamer 2 is voorzien van een aparte badkamer met inloop(regen)douche, een brede wastafel en apart toilet.

* Een 3e persoon in de kamer is mogelijk tegen extra betaling per persoon, per nacht.

Kamer 3

Kamer

3

Kamer 3

Deze comfort kamer is gelegen op de tweede etage aan de voorzijde. Deze kamer heeft prachtige eikenhouten balken met een lounge- en studeergedeelte. Deze ruime kamer is voorzien van een brede wastafel, ligbad met douche en een apart toilet.

*3e of 4e persoon in de kamer is mogelijk tegen extra betaling per persoon, per nacht.

Kamer 4

Kamer

4

Kamer 4

Deze comfortabele en sfeervolle kamer is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde. Kamer 4 is kenmerkend aan de authentieke houten balken en is voorzien van een lounge- / studeergedeelte. Deze comfort kamer heeft een aparte badkamer met brede wastafel, ligbad met douche en apart toilet. Kijk naar buiten over de daken van de binnenstad.

* 3e persoon in de kamer is mogelijk tegen extra betaling per persoon per nacht.

Kamer 5

Kamer

5

Kamer 5

Kamer 5 is gelegen aan de voorzijde van het hotel, op de derde etage. Deze intieme, rustieke kamer met karakteristieke houten balken is voorzien van een lounge- / studeergedeelte. De kamer is voorzien van een aparte badkamer met wastafel, ligbad met douche en apart toilet.

* 3e persoon in de kamer is mogelijk tegen extra betaling per persoon, per nacht.

Kamer 6

Kamer

6

Kamer 6

Deze warme, sfeervolle kamer is gelegen op de derde etage aan de achterzijde. Vanuit het raam ziet u de herkenbare St. Jan’s kerk gelegen aan ’t Vrijthof. Deze ruime kamer is voorzien van een lounge- en studeergedeelte. Deze comfortabele kamer is voorzien van een aparte badkamer met brede wastafel, ligbad met douche en apart toilet.

* 3e of 4e bed is mogelijk in de kamer tegen bijbetaling per persoon, per nacht.

Kamer 7

Kamer

7

Kamer 7

Als u alle treden in het monumentale pand oploopt komt u uit bij kamer 7 op de vierde etage, oftewel de zolderkamer. Deze ruime en lichte kamer is voorzien van een tweepersoonsbed (niet uit elkaar te halen) en eventueel 3e of 4e bed. De kamer heeft een hoog punt dak en geeft vanuit het raam uitkijk over de stad aan de voor- en achterzijde. Aan de achterzijde ziet u de St.Jan’s kerk gelegen aan ’t Vrijthof en aan de voorzijde de grote Looiersgracht. Kamer 7 is voorzien van een lounge- en studeergedeelte. De kamer beschikt over een kleine charmante badkamer met wastafel, inloopdouche en apart toilet.

* 3e of 4e persoon in de kamer is mogelijk tegen extra betaling per persoon, per nacht.

Appartement

Deluxe

Appartement

Appartement

Het deluxe appartement is ‘one of a kind’. Via de moderne galerie loopt u via onze romantische binnentuin de trap omhoog. Hier treft u het appartement, gelegen op de 1e etage boven de ontbijtruimte. Het appartement is voorzien van een leef- en woonkeuken met een aparte tweepersoons slaapkamer en aansluitend een separate badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een wasbak, regendouche, ruim ligbad (geschikt voor 2 personen) en toilet. De woonkamer is voorzien van een uniek glazen dak met stadszicht. Tevens is er een zitgedeelte met TV, keuken met eetgedeelte. De keuken is wordt geheel vrij ter gebruik gesteld en is voorzien van elektrische kookplaat,wasmachine, Nespresso koffieapparaat, serviesgoed, afwasmachine en meer.

*In de woonkamer staat een tweepersoons slaapbank. Tegen bijbetaling kan een 3e of 4e persoon hier overnachten. Wij raden deze slaapbank aan voor jongeren of jong volwassenen.